navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Tragali dvije godine

Napokon se skućili: Pogledajte novi dom slavnog para vrijedan 64 miliona dolara

Jennifer Lopez i Ben Affleck napokon su pronašli dom u kojem će živjeti.

Objavljeno: 09.03.2023. u 20:52
get url
text

Jučer je potvrđeno kako su pronašli imanje za kojim su tragali dvije godine, a nalazi se u Pacific Palisadesu nedaleko od Los Angelesa.

Značajno je skuplji od iznosa koji su imali na umu (nagađa se da im je granica bila 40 miliona dolara), a ovaj će ih koštati 64 miliona dolara.

Međutim, odabrano zdanje ima značajnu prednost u odnosu na vilu u Rustic Canyonu, koju su nedavno htjeli kupiti za gotovo 35 miliona dolara.

Naime, posjed ima impresivnu okućnicu od 1,13 hektara i zagarantovanu privatnost.

Stvar je u tome da bračni par svoju djecu, 14-godišnje blizance Emme i Maximiliana iz bivšeg braka Jennifer Lopez s pjevačem Marcom Anthonyjem, te djecu Bena

Afflecka iz braka s Jennifer Garner, 17-godišnju Violet, 14-godišnju Seraphinu te 11-godišnjeg Samuela, žele podizati što je privatnije moguće.

Čini se kako je to prevagnulo da odaberu prostrano i dobro čuvano imanje.

Vila na tri sprata opremljena je liftom, nalazi se na brežuljku i gleda prema kanjonu. Ima osam spavaćih soba i 11 kupatila, kino dvoranu, igraonicu s atrakcijama za mlade, a u dvorištu se nalazi prostrani bazen, piše Daily Mail

Bračnom paru na raspolaganju je raskošno opremljena biblioteka, trpezarija, nekoliko dnevnih soba s kaminom i lukzusnim sjedaćim garniturama, prostor za primanje gostiju, vinski podrum, a za goste tu je i posebna kuća.

Bitan detalj je prostrana teretana sa svim luksuznim popratnim sadržajima, od saune do turske kupelji.

Fotografije imanja možete pogledati OVDJE.