open-navfaktor-logo
search
Zvanično
Donedavni veznjak Zrinjskog potpisao za Široki Brijeg
AUTOR: Faktor
17.06.2024. u 17:49
get url
text
FOTO: NK Široki Brijeg
Damir Zlomislić je prvo pojačanje Širokog Brijega za novu sezonu. Tridesetdvogodišnji vezni igrač je povratnik u svoj matični klub u kojem je posljednji angažman imao u proljetnom dijelu sezone 2017/2018.
NK Široki Brijeg i Damir Zlomislić potpisali su dvogodišnju suradnju. Zlomislić je dijete Širokog Brijega, a posljednji je angažman imao u HŠK Zrinjski Mostar čiji je dres nosio proteklih pet sezona.
- Zadovoljan sam što sam ponovno ovdje. Velika je odgovornost igrati za Široki Brijeg, posebno nama domaćima. Osjećam da na sebi imam veliku odgovornost i nadam se kako ću pomoći klubu. Uvijek kada sam bio ovdje bilo je lijepo i uspješno, a želim tako da bude i dalje.
Nadam se kako ćemo uz kvalitetan rad s trenerom vratiti dobre igre na Pecaru, kao što su ljudi ovdje i navikli godinama da se igra dobar fudbal - istakao je Zlomislić koji je prvi trofej u svojoj bogatoj karijeri osvojio upravo sa Širokim Brijegom (Kup BiH u sezoni 2016/2017).
- Vjerujem da ćemo vratiti dobre igre na Pecaru. Naši navijači su naviknuli da se ovdje igra dobar fudbal. Karijera me naučila da uz predan rad i žrtvu možeš ostvariti prave rezultate. Ako stvorimo dobru zajednicu i svi imamo isti cilj, vjerujem kako će biti dobro i uspješno - dodao je Zlomislić.
U svojoj karijeri, pored Širokog Brijega i Zrinjskog, Zlomislić je još igrao za GOŠK iz Gabele, češki Vlašim, Rijeku, rumunski Brašov, Istru, turski Gazientep, bjeloruski Šahtar iz Soligorska, te Vojvodinu iz Novog Sada.
U dosadašnjoj karijeri upisao je 57 nastupa u dresu Širokog Brijega uz učinak od tri pogotka i tri asistencije.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.