open-navfaktor-logo
search
Predsjednik Rođenih
Kevelj otkrio kada će biti završena nova tribina, ima i ekskluzivu za navijače Veleža
AUTOR: Faktor
15.05.2024. u 10:10
get url
text
Fudbalski klub Velež izborio je plasman u Evropu, a uporedo sa sjajnim rezultatima koje bilježe igrači na terenu i administracija kluba radi sjajan posao.
Na stadionu Rođeni nikla je nova tribina, a Senad Kevelj, predsjednik FK Velež, u razgovoru za klupski YouTube kanal otkrio je kada će biti gotova južna tribina.
Naglasio je kako je izgradnja južne tribine jedan od najvećih infrastrukturnih projekata ikad, a vrijednost tih radova 3,5 miliona KM (samo grubi radovi koštaju 1,5 milion KM).
- Za naše navijače mogu reći i jednu ekskluzivnu vijest. Radim i projekat natkrivanja - kazao je Kevelj za Velež TV dodavši:
- Mislim da smo ispunili naša obećanja kada je u pitanju infrastruktura, a Boga mi i kada je u pitanju rezultat. Obećali smo da ćemo uraditi pomoćni teren sa prirodnom travom, on je pri kraju. Tribina teče svojom predviđenom dinamikom, bit će u potpunosti završena za 30-45 dana, mislim na ove trenutno ugovorene radove.
Uradili smo tu još jedan kafić, gdje se mi družimo, koji je falio i stadionu i sveukupnom ambijentu. Uradili smo i kancelarije, gdje će, u roku 10 do 15 dana, preći sva naša administracija iz Cernice. Vrlo lijep i moderan sadržaj. Imat ćemo potpuni ambijent za našu administraciju. Uglavnom, sve što smo predvidjeli, to smo i uradili, što nije naravno nimalo lako - zaključio je Kevelj.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.