open-navfaktor-logo
search
Trener Crvene zvezde
Milojević opleo po Dudiću: Stranac si, primaš plaću u Srbiji, pazi šta pričaš
AUTOR: Faktor
25.04.2024. u 08:20
get url
text
Vladan Milojević
Vladan Milojević
FOTO: ARHIV/FAKTOR
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, poslije pobjede nad Partizanom u Kupu Srbije, replicirao je Feđi Dudiću, bosanskohercegovačkom strategu zaposlenom na klupi Radničkog iz Kragujevca.
Dudić je ranije govorio o tome da navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni kako prvak Srbije pobjeđuje, aludirajući na meč u Beogradu okončan rezultatom 5:0.
- Nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan kada njegov tim pobjeđuje na način na koji pobjeđuje i time sam rekao sve, bez obzira na ubjedljivu pobjedu - rekao je Dudić poslije poraza Radničkog od Zvezde.
Sinoć mu je replicirao Milojević.
- Pokazali su mi izjavu. Sve razumijem, sve je dio fudbala. Iskreno, mnogo mi to smeta. Bio sam stranac i nikad nisam pričao na taj način. Znate, ja sam izgubio titulu s Apoelom u posljednjem kolu. Trebalo je da je osvojim. Nikada nisam pričao o tome kako je na Kipru, nisam želio da uvrijedim kiparski narod. Moraju ljudi da povedu računa šta pričaju - rekao je trener Crvene zvezde i nastavio:
- On je stranac, radi ovdje, prima plaću ovdje. Poruka svima je da ne uzimaju Zvezdu u usta. Neka mene vrijeđaju. Neka ne uzimaju ni Partizan, ni Vojvodinu... On se sad bori za Evropu. Da li bi bio u toj borbi da Zvezda nije donijela te bodove. Ili Partizan.
Milojević je dodao da će Dudić u Beogradu biti lijepo primljen, kao i prošli put, ali da je "vrlo neukusno to što je rekao".
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.