open-navfaktor-logo
search
Ispunio cilj
Ostaje li Zlatan Nalić trener Slobode?
AUTOR: Faktor
07.06.2024. u 17:20
get url
text
Zlatan Nalić
Zlatan Nalić
Zlatan Nalić, trener Slobode, kazao je da je u njegovom fokusu utakmica posljednjeg kola Prve lige FBiH protiv Simm Baua na Tušnju, koja će imati i svečani karakter s obzirom na to da će Crveno-crni proslaviti povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Tek u danima poslije toga uslijedit će odgovori koji zanimaju i brojne simpatizere Crveno-crnih, a jedan od njih je i ostaje li Nalić na klupi Tuzlaka i narednu takmičarsku godinu.
Uvidom u Commet sistem može se vidjeti da trener Slobode ima važeći ugovor do kraja 2024. godine.
- Očekuje nas borba, pripreme za Premijer ligu, nadam se da ćemo podjednako biti uspješni i u narednoj sezoni - rekao je Nalić tokom današnjeg obraćanja medijima.
- Želimo da završimo ovu sezonu, tek poslije toga se može pričati o budućnosti i planovima - dodao je Nalić, a na konkretno pitanje ostaje li trener odgovorio je:
- Dotle još nismo došli. Ja zasad vodim sutrašnju utakmicu i nakon toga ćemo imati detaljnije informacije s menadžmentom kluba. Odgovor na to vam ne znam reći.
Sloboda pod Nalićevom komandom u 2024. nije osjetila gorčinu poraza, izuzev onog protiv Sarajeva u osmini finala Kupa BiH kada je dvoboj riješen poslije izvođenja penala.
Nalićev skor u svim takmičenjima ove sezone je 22 pobjede, šet remija i četiri poraza.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.