open-navfaktor-logo
search
Privržen klubu
Pejović produžio s Borcem: Cilj nam je da budemo još jači
AUTOR: Faktor
22.05.2024. u 14:19
get url
text
Nikola Pejović
Nikola Pejović
Dan uoči završne borbe za duplu krunu Nikola Pejović produžio je ugovor sa FK Borac za još jednu sezonu. Nikola je među Banjalučane stigao u januaru prošle godine, a kako kaže, nije imao niti najmanju dilemu kada je stigla ponuda klupskog rukovodstva o produžetku saradnje.
- Drago mi je što ću i naredne sezone nositi dres Borca. U Banjoj Luci se od prvog dana osjećam kao kod kuće, a za sve u klubu imam samo riječi hvale. Sa ekipom i saigračima proživio sam mnogo lijepih trenutaka, a sada je stigla i šampionska titula. Nadam se da ćemo ovu sezonu okončati osvajanjem duple krune. To je želja i cilj svih nas - rekao je Pejović nakon potpisivanja novog ugovora.
Oliver Jandrić, sportski direktor Borca, kaže da je želja svih da okosnica ekipe ostane na okupu i za narednu sezonu.
- Nikola je svojim ponašanjem na i van terena pokazao na djelu koliko je privržen našem klubu i drago mi je što će i naredne sezone biti dio naše fudbalske porodice. Mi polako privodimo kraju sezonu u kojoj želimo da osvojimo duplu krunu, ali uveliko radimo i na formiranju tima za narednu sezonu i cilj nam je da budemo još jači - rekao je Jandrić.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.