open-navfaktor-logo
search
Liga nacija
Zmajevi po nevremenu trenirali u Wroclawu, vratio se veliki motivator
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sustrašnji meč četvrtog kola Lige nacija protiv Poljske.
13.10.2020. u 20:13
get url
text

Po dosta teškim vremenskim uvjetima Zmajevi su trenirali na stadionu Miejski u Wroclawu, gdje će sutra od 20.45 pokušati da dođu do prve pobjede u drugom izdanju Lige nacija.

VEZANI TEKST - Bajević otkrio čega se najviše pribojava u sutrašnjem meču protiv Poljaka

Ekspediji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u Poljskoj se priključio i član stručnog štaba Rusmir Cviko. Stručnjak, poznat kao veliki motivator, zbog koronavirusa propustio prve dvije utakmice naše selekcije, a večeras je zajedno sa Zmajevima bio na travnjaku stadiona na kojem ćemo se sutra sa Poljacima boriti za bodove.

Izjave prije mečeva sa Nizozemskom i Poljskom jasno govore da Zmajevi još nisu prežalili i zaboravili eliminaciju u polufinalu play-offa za Evropsko prvenstvo, no kako na press konferenciji reče Ibrahim Šehić, dogovorili su se da do kraja takmičenja pokušaju osigurati opstanak u najjačoj diziviji.

Da su najbolji bh. fudbaleri odlučili suzbiti redove možda najbolje govori i činjenica da je na put u Poljsku krenuo i Armin Hodžić, novi napadač turskog Kasimpaše, koji zbog žutih kartona nema pravo nastupa u sutrašnjem meču.

{$galerijaFotografija}

 

IMG_20201013_192730.jpg
1 od 15
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.