open-navfaktor-logo
search
"Crna rupa"
Marko Panić komentarisao debakl Zmajeva protiv Argentine
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Argentine sa 23:32 (14:15) u prvom meču Yellow Cup turnira u Švicarskoj.
05.01.2024. u 10:56
get url
text

VEZANI TEKST - Rukometni Zmajevi ubjedljivo poraženi u prvoj provjeri pred EURO

I dok su u prvom dijelu bili ravnopravni, Zmajevi su pravu katastrofu doživjeli u drugom poluvremenu. Marko Panić, reprezentativac BiH, smatra da se "crne rupe" kao u drugom dijelu ne smiju dešavati.

- Što se tiče utakmice protiv Argentine mogu reći da su to bila dva različita poluvremena. U prvom dijelu smo bili relativno dobri i u odbrani i u napadu. Mada, bilo je još nekih grešaka. Ali jednostavno to je prva pripremna utakmica, to je bilo za očekivati.

Međutim, drugo poluvrijeme smo doživjeli veliki pad. Ne znam što bih rekao, još mi je vruća glava. Analizirat ćemo utakmicu i vdijeti naše slabe tačke. Sigurno će svaka ekipa imati taj pad od desetak minuta, mi kažemo crnu rupu, ali naša je bila prevelika. Zbog tog razloga je rezultat takav kakav jeste.

Mogu reći da moramo još dosta raditi na napadu jer po meni napad je bio slabija karika ovu utakmicu. Iz napada smo primali dosta laganih golova i nadam se da ćemo to u budućnosti popraviti - rekao je Panić za RSBiH.

Zmajevi večeras od 20.15 igraju protiv domaćina Švicarske uz prijenos na MY TV.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.