open-navfaktor-logo
search
Podnijela protivtužbu
Angelina Jolie optužila Brada Pitta: Davio je i tukao djecu, molila sam ga da prestane
Glumica Angelina Jolie (47) podnijela je protivtužbu protiv svog bivšeg supruga, glumca Brada Pitta (58).
05.10.2022. u 08:17
get url
text

U njoj je iznijela ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg supruga. Detaljno je opisala događaj koji navodi kao zlostavljanje u privatnom avionu 2016. godine, piše NBC News.

Tužba koju su u utorak podnijeli advokati slavne glumice u Los Angelesu, sadrži navode o svađi u avionu 14. septembra 2016. koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela do podnošenja zahtjeva za razvod.

- Kad je jedno od djece verbalno odbranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedišta aviona povređujući Joliena leđa i laktom - navodi se u dokumentima predanim sudu, pa se dodaje:

- Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni – navodi se.

Osim toga dodaje se da je tokom "puno napetih sati" leta Pitt "povremeno izlazio iz stražnjeg dijela aviona kako bi vikao i psovao na njih" i "u jednom trenutku je Jolie polio pivom, a u drugom je polijevao djecu pivom i crnim vinom."

Advokati glumca još se nisu oglasili o ovome.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.