open-navfaktor-logo
search
Slavni par
Baldwinova supruga: Alec me tokom poroda pitao mogu li biti tiša, zamalo se nismo razveli
Hilaria Baldwin (37) javnost je šokirala kada je priznala da ju je suprug, glumac Alec Baldwin (63) tokom poroda njihovog sina Rafaela 2015. godine pitao može li biti tiša.
14.12.2021. u 12:20
get url
text

Naime, instruktorica joge oglasila se na društvenoj mreži Instagram. Objavila je story na kojemu je reagirala na priču pod naslovom "Kada mi je muž rekao da šutim tokom poroda, znala sam da je naš brak gotov".

Objasnila je šta se zapravo dogodilo.

- Alec me je ušutkao dok sam imala trudove s Rafaelom. On je telefonirao i tada me pitao mogu li se stišati, u trenutku kada je to izgovorio, shvatio je da je zvučao kao se*onja - napisala je ona.

Dodala je da je ipak ostala u braku.

- Takvo ponašanje dopuštam mu nakon što dobijem epiduralnu. Za sada ću vas poštedjeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo - napisala je.

Hilaria je objavila i priču o četkama za boce, šaleći se da Alec plaća što ju je ušutkivao dok je imala trudove tako što čisti svaku bočicu u kući.

Prisjetimo se, Alec i Hilaria roditelji su šestero djece - Carmen (8), Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (1) i novorođene Lucije (9 mjeseci). Alec je također otac modela Ireland Baldwin (26).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.