Bosna spremna za Final-four: Ikonić očekuje da publika bude šesti igrač Studenata

Objavljeno: 17.02.17 u 14:50

Košarkaški klub Bosna Royal Jelly sutra i prekosutra bit će domaćin završnog turnira Kupa Bosne i Hercegovine na kojem će pored domaće ekipe nastupiti i KK Mladost iz Mrkonjić Grada, HKK Zrinjski i aktuelni osvajač Kupa KK Igokea.

Ikonić je jedan od najboljih igrača Bosne ove sezone
Ikonić je jedan od najboljih igrača Bosne ove sezone

Studenti očekuju veliku podršku s tribina, a iz kluba su obavijestili javnost da za oba dana finalnog turnira vrijede godišnje ulaznice. Također, saopšteno je da su jedinstvene ulaznice za Final-four Kupa BiH puštene u prodaju i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba i na platou Skenderija po cijeni od 5 KM za jednu utakmicu.

Goran Ikonić, jedan od najiskusnijih igrača Bosne, pred polufinalni susret protiv Mladosti (subota, 17 sati) kazao je da je klubu podrška navijača najvažnija i pozvao ih da budu Bosnin šesti igrač.

- Mladost je odlično vođena ekipa i mi moramo dati maksimum ako želimo u finale. Fokusirani smo i dobro se spremamo, a zaista se nadamo i velikoj podršci sa tribina što bi nam bio pravi vjetar u leđa. Bosna je uvijek imala najbolje navijače i oni su prepoznali ovo što mi radimo i redovno nas podržavaju što je nama igračima jako važno - kazao je Ikonić.