navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pop zvijezda

Dženan Lončarević za Dan zaljubljenih objavio pjesmu "Da si moja"

Dženan Lončarević za Dan zaljubljenih vjernoj publici poklonio je pjesmu "Da si moja".  

Objavljeno: 14.02.2022. u 18:23
get url
text

Pop zvijezda u novoj pjesmi, koju potpisuju sarajevski hitmejkeri Armin Šaković i Amil Lojo, pjeva: - To je muška sujeta, svi smo istog soja, ne bi bila tako lijepa da si moja.

- Na pjesmi je radila provjerena ekipa. "Da si moja" je malo bržeg ritma, ovog puta nije balada. Mislim da će se svidjeti publici. Meni i mojim bliskim saradnicima se svidjela. Nisam namjeravao da pjesma bude objavljena 14. februara na Valentinovo, međutim pjesma je finalizirana i spot završen. Pomislio sam da nema ljepšeg poklona svim damama nego pjesma za Dan zaljubljenih – kaže Dženan povodom premijere pjesme i spota.

Spot je uradio sa svojim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Harisom Dubicom. U njemu gledamo Dženana u potpunom novom izdanju, kako pleše. Poznata koreografkinja Kaja Oreštijević je pripremila koreografiju sa njenom plesnom školom "Evolution", a koju je Lončarević marljivo uvježbao.

- Haris je uspio da me nagovori da se pokrenem. Bio sam skeptičan, mislio sam da to neću moći, međutim, kako se Dubica sam zainati, a i sve oko sebe, uspjeli smo da to napravimo. Mislim da nisam ispao smiješan u spotu – govori pjevač.