Fudbal ga sve manje interesuje: Cristiano Ronaldo otkrio šta mu je promijenilo život

Objavljeno: 08.11.17 u 15:18

Cristiano Ronaldo nedavno je dobio nagradu za najboljeg fudbalera svijeta u sezoni 2016/2017.

Ronaldo je ove sezone van forme
Ronaldo je ove sezone van forme

No, portugalski reprezentativac i zvijezda Real Madrida, kao da ne mari za tim, jer je ove sezone totalno van forme. Na terenu mu ne ide najbolje, ali utjehu može potražiti u porodici.

Izgleda kako Portugalac sve više uživa u porodičnom životu. Ima troje djece - Cristiana Juniora, i blizance Evu i Matea. S djevojkom Georginom Rodriguez očekuje i djevojčicu, koja će se zvati Alana Martina.

Svoju djecu također uključuje u poslove kojima se bavi van fudbalskog terena. Jedan od tih poslova je i vlastita linija odjeće, a posljednja koju su pustili je CR7 Kolekcija za djecu. Ronaldo i Cristiano Jr. zajedno su promovisali tu liniju.

Za španski magazin Hola izjavio je kako smatra da neće imati više djece nakon što se Alana Martina rodi i da mu je porodica promijenila pogled na život.

- Mislim da nemam više vremena za još jedno dijete. Moja porodica je nešto najvrednije što imam i prava je privilegija gledati djecu kako odrastaju. Uživam u svakoj sekundi - kazao je Ronaldo dodavši:

- Očinstvo mi je otkrilo novu vrstu ljubavi za koju nisam znao da postoji. Omekšalo me je i dalo mi sasvim novu perspektivu o stvarima koje su bitne u životu.

Ronaldo često objavljuje kratke videoisječke svoga sina. Napadač Reala kaže kako mu posao s odjećom daje priliku da još više vremena provodi sa sinom.

- Cristiano Jr. i ja volimo se isto oblačiti i volimo izlaziti u istoj odjeći. Nova kolekcija će omogućiti brojnim očevima i sinovima da učine isto. Moj sin voli snimanja, strpljiv je i voli kada se slika. Prirodno pozira i malo me impresionirao koliko je profesionalan i koliko uživa u tome svemu.

 

Family mood ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on