navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Egzotične destinacije

Gdje odmaraju bh. ljepotice: Od Jadrana preko Turske sve do Meksika

Sezona ljetnih godišnjih odmora uveliko traje, a brojne poznate bosanskohercegovačke ljepotice i influenserice također su uzele predah od svakodnevnih obaveza.

Objavljeno: 26.07.2022. u 08:22
get url
text

One su otputovale na različite popularne i egzotične ljetne destinacije, od Meksika, Turske, obale Jadrana...

Koliko se dobro provode pokazuju na fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, a koje su prilika i da se pohvale savršeno izvajanim i njegovanim tijelima, za koja su se naporno trudile tokom cijele godine.

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić snimila je novu kampanju za donje rublje u New Yorku, a pozirala je ispred objektiva američko-italijanskog fotografa umjetničkog imena Bellezzamodaph.

 

Jurišić se nalazi na listama najljepših i najzgodnijih žena u BiH, a nakon uspješnog snimanja odmara u Meksiku.

Voditeljica Dejana Rosuljaš početkom jula odmarala je u turskom Bodrumu, a potom je posljednjih dana na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa Makarske rivijere, odnosno iz Tučepa.

 

Jedna od najuspješnijih domaćih influenserica Hana Hadžiavdagić ljeto je počela na hrvatskom otoku Rabu. Hana je svakodnevno sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, kojih na Instagramu ima 661 hiljadu, dijelila atmosferu sa svog ljetovanja. Nakon Hrvatske zajedno sa svojim suprugom Tarikom uživa u Antaliji.

Fotografijama sa mora se pohvalila i Sarah Čerkez.