navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Na udaru kritičara

Glumicu napali zbog božićnog ukrasa: "Ako si slavna ne znači da si lišena odgovornosti"

Jennifer Aniston našla se na udaru kritičara nakon što je na Instagram Storyju objavila fotografiju neobičnog božićnog ukrasa sa svoje jelke.

Objavljeno: 28.12.2020. u 16:45
get url
text

Naime, popularna glumica okitila ga je, između ostaloga, drvenom pločicom koja aludira na koronavirus zbog čega su se neki njeni pratitelji našli uvrijeđenim jer Aniston navodno "umanjuje opasnost i posljedice pandemije dok ljudi diljem svijeta pate".

- Naša prva pandemija 2020. - piše na njenom ukrasu.

No, pratitelji su joj uzvratili:

- Samo zato što si slavna ne znači da si lišena odgovornosti... Zbog te pandemije izgubljeni su nevini životi! Živjeli, za našu prvu pandemiju 2020. godine, u kojoj su umrli milioni ljudi! Proslavimo to na božićnom ukrasu - negodovali su neki korisnici Twittera.

 

Bilo je i onih koji su stali u odbranu slavne glumice, prenosi USA Today.

- Aniston je bila jedna od najvećih zvijezda koja se aktivno uključila u borbu protiv COVID-19, apelirala je na ljude da nose zaštitne maske, donirala sredstva za pomoć te podupirala lokalne restorane i mala poduzeća dok su drugi bili zauzeti objavljivanjem svojih otmjenih večera... I sad ste je zamrzili zbog jednog ukrasa, stvarno?! Svako se s ovom pandemijom nosi drugačije. Jennifer je očito izabrala humor, a njezin ukras uopće nije uvredljiv - komentirali su.

O svemu se oglasila i Brittany Sutton, suvlasnica trgovine koja je osmislila prilagođene božićne ukrase Rustic Raleigh.

- Suprug i ja oduševljeni smo što je Jennifer Aniston odlučila ukrasiti svoje drvce jednim od naših dobronamjernih ukrasa. Namijenjeni su kako bi širili praznično veselje tokom ovih izazovnih vremena. Želimo svima dobro zdravlje i sreću u narednoj godini - zaključila je Sutton.