navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ugostili poznatog muzičara

Grupa ZAR snimila dva nova spota, uskoro premijera "Idi svojim putem"

Dolazak proljeća i toplijih dana bio je inspirativan za grupu ZAR koja je u proteklom periodu realizirala dva nova muzička projekta. U pitanju su videozapisi za pjesme "Idi svojim putem" i "Bijelo", koje će se naći na novom albumu grupe naziva "Biljeg".  

Objavljeno: 29.04.2022. u 22:51
get url
text

Odličnoj i energičnoj atmosferi na snimanju, koju su napravili članovi benda, doprinos je dala ekipa Invenio Filmsa na čelu sa rediteljem Daliborom Mrdićem. Videozapisi su snimani u Bijeljini u Clubu Imperio vlasnika Gorana Bjelčanovića koji je bio zadužen za rasvjetu i scenografiju na bini.

U spotu za numeru "Idi svojim putem" se pojavljuje veliki broj statista, a, kako kaže lider ZAR-a Amir Pilav Cvale, uspjeli su dočarati očekivanu i željenu poruku pjesme koja je inspirisana istinitom životnom pričom. To je ujedno i prva pjesma koju će predstaviti publici već početkom maja.

U videozapisu za pjesmu "Bijelo" gostovao je jedan od najboljih domaćih instrumentalista svjetskog glasa, koji će se grupi pridružiti i na bini tokom nastupa u budućnosti.