open-navfaktor-logo
search
Poznati pjevač
Halid Bešlić o mršanju: Ne idem po kafanama, jedem piletinu i salate, izbacio sam hljeb
Poznati pjevač Halid Bešlić, u spotu za novu pjesmu "Da vrijeme stane" vidno je mršaviji. Iako djeluje kao da se prepolovio, kaže da treba skinuti barem još desetak kila. Tada bi bio zadovoljan.
01.09.2020. u 11:30
get url
text

O njegovoj novoj ishrani brine supruga Sejda. Kilogrami, priča Halid, idu dolje, a s jelovnika je izbacio hljeb, rižu, bjelančevine i voće.

- Ništa mi nije bilo teško, niti sam gladovao, niti sam se odricao nečega. Nisam bio na strogoj dijeti, a skinuo sam osam kilograma. Barem je toliko bilo kad sam se posljednji put vagao. Jedem piletinu i salate. Koliko mogu, pazim da se kile ne vrate, no ako i dobijem koju, opet ću na ovu dijetu pa ponovo skidati. Najbolja je ona dijeta, kako mi kažemo, kad probušiš kašiku, ali ja nisam od tih koji će gladovati - kazao je Bešlić.

Ističe da ne namjerava u teretanu kako bi zadržao liniju. Ne voli ni trčanje. Ima sobni bicikl koji vozi, puno šeta i to su sve njegove sadašnje aktivnosti.

Dodaje da mu je i korona puno pomogla u skidanju kilograma jer ne hoda naokolo, nema ga po kafanama, ne jede nakon nastupa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.