Haos na granici između Srbije i Crne Gore, došlo i do fizičkih obračuna

Objavljeno: 15.07.17 u 15:52

Na granici Srbije sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja ogromne su gužve, putnici čekaju satima da bi prešli granicu, a desila se i tuča.

 

Putnici čekaju satima na prelazak granice FOTO: BLIC
Putnici čekaju satima na prelazak granice FOTO: BLIC

Kolona je duga više od tri kilometra, čekanje u redovima traje više od dva sata, a desilo se i nekoliko incidenata, piše Blic.

- Automobili su puni, mahom srpskih registarskih oznaka, čekaju i ne znaju šta će. Iz suprotnog pravca vozači dobacuju ljudima u koloni da idu na neki drugi granični prijelaz jer je haos – prenosi novinar Blica.

Kako kaže, bilo je i manjih fizičkih obračuna zbog kojih je intervenirala i policija.

- Ima i onih koji ne žele da čekaju, pa drsko pretiču kolonu, zbog čega su negodovali oni koji su strpljivo čekali. Tako su nekom automobilu sa novosadskim registarskim oznakama prepriječili put, kako bi ih blokirali i "naučili pameti" - javlja Blicov reporter.

Kako navodi, sa srpske strane jutros je radila samo jedna traka na graničnom prijelazu, i da je zbog toga gužva nastavila da se pravi i na crnogorskoj strani.

- Kako smo čuli, i srpska i crnogorska policija, kada su vidjele šta se napravilo na granicama, počeli su da puštaju vozola maltene bez ikakve provjere - priča on.