open-navfaktor-logo
search
Više se ne kriju
Jelena 30 godina mlađa: Zdravko Mamić se oženio prije tri sedmice, njegove kćerke nisu oduševljene?
Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, navodno se vjenčao s Jelenom Planinić prije nekoliko sedmica, dok se s drugom suprugom Marinom razveo prije godinu.
06.02.2023. u 10:44
get url
text

Kako piše Story posljednjih sedmica je otkriveno kako je Mamić, bivši čelnik Dinama, navodno u vezi s predivnom, 30-ak godina mlađom Hercegovkom Jelenom Planinić.

Navodno je njihova ljubavna priča započela još prije tri godine kada je Jelena počela raditi za Mamića kao njegova sekretarica, a zbog afere s vremešnim Zdravkom se razvela od bivšeg supruga.

Dosad nije bilo poznato je li Zdravko također pokrenuo razvod od svoje druge supruge Marine, ali prema pisanju Dnevno.hr, razveo se još prije godinu, a Jelenu ne da je zaručio - već ju je prije nekoliko sedmica i oženio!

VEZANI TEKST - Zdravko Mamić sa novom izabranicom uživa u Sarajevu

Par je navodno već kupio i luksuzni stan koji sada zajednički uređuju, a odavno se više ne skrivaju već ruku pod ruku šeću ulicama Mostara i Sarajeva. Jelena je rodom iz Ljubuškog, u koji Mamić često navraća i u kojem je navodno zainteresiran za ulaganja u turizam, no ovaj novi par građani najčešće viđaju u Mostaru, po tamošnjim restoranima i noćnim klubovima.

Navodno Mamićeve kćerke nisu pretjerano oduševljenje njegovom novom djevojkom ili već trećom zakonitom suprugom. To ne iznenađuje jer su stare skoro koliko i lijepa Jelena za kojom je Mamić "izgubio glavu".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.