Toronto

Julia Roberts sinoć mamila poglede na crvenom tepihu

Objavljeno: 10.09.2018. u 14:34

Po pojavljivanju na crvenom ćilimu Filmskog festivala u Torontu, sve oči su bile uprte u Juliju Roberts.

Julia je u Torontu predstavila svoj novi film "Ben Is Back"

Kako je publika rijetko viđa na ovakvim manifestacijama, 50-godišnja glumica zadivila je prisutne bezvremenskom ljepotom i vitkom linijom, koju je dodatno naglasila savršenim odabirom haljine.

Julia je u Torontu predstavila svoj novi film "Ben Is Back", a za tu je priliku odabrala usku dugačku haljinu s izazovnim izrezima ispod grudi i naglašenim ramenima koju potpisuje poznati modni dvojac Dsquared².

Crnu haljinu kombinirala je sa sandalama s platformom u istoj boji, a u crno je obojila i nokte na nogama, dok je na rukama imala tamnoplavi lak.

Prirodna ljepotica make-up je svela na minimum i samo je naglasila oči, dok je usne našminkala u neutralnu nijansu te je i sinoć potvrdila da je i dalje vlasnica najljepšeg osmijeha u Hollywoodu.

Iako nam nedostaju njene prepoznatljive crvene lokne, moramo priznati i da joj plava kosa, koju njeguje već godinama, također stoji jako dobro te dodatno briše godine s njenog nevjerovatno mladolikog lica.

Izvor:   index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije