open-navfaktor-logo
search
Slavna pjevačica
Kažu da je ohola i bezosjećajna: Najseksipilnijeg muškarca ostavila zbog žene
Miley Cyrus (27) poznata je po tome da nema dlake na jeziku, ali mnoge je iznenadila zadnjim intervjuom u kojem je progovorila o raspadu braka.
09.11.2020. u 08:22
get url
text

Kako piše Daily Mail, pjevačica je u skandinavskom šou "Skavlan" ispričala da nije dugo vremena provela plačući zbog svog razvoda od Liama Hemswortha (30).

Miley je objavila da se razišla od glumca koji je često na listama najseksi muškaraca u svijetu, u augustu 2019, samo osam mjeseci nakon romantične ceremonije.

Objasnila je da je naučila brzo nastaviti sa životom nakon dvije godine traume u kojima je izgubila dom u požaru, a preminula joj je i voljena baka.

Miley je otkrila postaje li više ili manje emotivna kako stari.

- Ako pitate tipove s kojima sam raskinula reći će da sam manje emotivna, no ja mislim da sam više. Rekla bih da postoji stigma hladnoće koja prati žene koje zaista nastave sa životom. Prošla sam kroz puno trauma i gubitaka u zadnjih nekoliko godina. Imala sam požar u kući u Malibuu i prošla sam nedavno kroz razvod, preminula mi je baka s kojom sam bila jako bliska - ispričala je pjevačica

Kaže da nije provela previše vremena plačući zbog toga, i to nije dodaje, zato što je hladna osoba ili je namjerno izbjegavala da osjeti nešto, nego zato što to ne bi ništa promijenilo.

- Pokušavala sam biti aktivna u onome što mogu kontrolisati, inače bih se počela osjećati kao da sam u zamci - dodala je Cyrus.

Istakla je kako se lakše miri s teškim trenucima ako krene dalje.

- Zacjeljujem kroz kretanje. Zacjeljujem kroz putovanja i upoznavanja novih ljudi. Ako izgubiš jednu osobu, druga dođe u tvoj život - ispričala je pkevačica.

Kaže da je njena iskustva uvijek mijenjaju.

- Mislim da se moja osjećanja mijenjaju drastično cijelo vrijeme jer svako iskustvo koje doživimo, mijenja način na koji vidimo svoj život - rekla je.

Podsjetimo, Miley je raskidala i mirila se s Lijamom od 2009, a 2016. su opet bili u vezi i dvije godine kasnije u decembru 2018. su se vjenčali.

Ubrzo nakon što je par objavio razvod, Miley je imala kratku vezu sa Kaitlynn Carter, a u oktobru 2019. otkrila je da je u vezi sa pjevačem Codyjem Simpsonom. Raskinuli su u augustu ove godine.

Lijamovi prijatelji svojevremeno su otkrili da je njegov brak s Miley propao jer je otkrio da ga je varala i sa ženama i muškarcima. Pjevačica je glasine o nevjeri negirala ljutitim objavama na Twitteru.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.