navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon propalih zaruka

Lady Gaga uživa u romantičnim trenucima sa novim partnerom

Nakon što je prošle godine prekinula zaruke s bivšim partnerom Christianom Carinom i imala kratku ljubavnu avanturu sa audio inženjerom Danom Hortonom, Lady Gaga ponovo je pronašla ljubav.

Objavljeno: 20.06.2020. u 22:48
get url
text

Tridesetčetverogodišnja pop zvijezda u novu kalendarsku godinu uplovila je u društvu biznismena Michaela Polanskyog, a svoju vezu su početkom februara potvrdili zajedničkom fotografijom na Instagramu, da bi nedugo zatim bili uočeni u javnosti tokom spektakularnog finala američke nogometne lige, Super Bowl.

 

Iako je zbog pandemije koronavirusa planirala odgoditi lansiranje novog studijskog albuma "Chromatica", svoju vjernu vojsku fanova njime je počastila prošloga mjeseca otkada se ne skida sa muzičkih lista, a ovog vikenda uočena je u društvu novoga partnera na ulicama Hollywood Hills u Los Angelesu.

Poznata po specifičnom modnom stilu Lady Gaga je u danima izolacije odlučila nakratko odustati od hrabrih modnih izdanja prošetavši u casual izdanju - ružičastoj majici sa minijaturnim modelom crnih hlačica i bijelim tenisicama koje je zaokružila neizostavnom maskom na licu.