Među kandidatima na beogradskim izborima i "erotski maser", "čarobnica", "čitač brojila"...

objavljeno: 18.02.2018. u 21:27

Gradska izborna komisija je, među 24 liste koje će učestvovati na izborima za Skupštinu Beograda proglasila i listu pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", koja je u najmanju ruku politički "deja vu", jer podseća na svojevremene slučajeve poput "četki i metli", ali i neke od političkih "štoseva" Belog, u skorije vrijeme.

Na listi broj 20 pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", prvi na listi je Aleksa Vujović, po zanimanju - izbjeglica, dok je drugi Jovan Vuković - predsjednik, a treća Katarina Majstorović - feministkinja, prenosi Informer.

- Ako budem izabran za gradonačelnika, usmrtiću pse lutalice na području Beograda - rekao je Vujović, prenosi Blic.

Tako su na njihovoj listi kandidati upisivali da su po zanimanju "bitkoin majnerka", "loto djevojka", "cvetić", "čarobnica", "baba", "puNpadžija", "crtačica japanskih obrva", "buržujka", "teoretičarka zavere", "erotski maser", "vodič kroz noćni život Valjeva", "salivač strave", "čitač brojila"...

Na listi je najstariji kandidat muzičar (66), dok najmađi kandidati "suvozač" i "protojerej" imaju po 22 godine, prenose srbijanski mediji.

Inače NOPO je bivša parlamentarna politička stranka, registrovana kao partija koja zastupa vlašku nacionalnu manjinu, a osnivač i predsjednik je Nikola Tulimirović, a na parlamentarnim izborima 2012. godine nosilac liste bio im je Ðorđe Vukadinović.