Milja u noćnoj varijanti u sklopu 5. kola Atletske rekreativne lige

Objavljeno: 18.10.17 u 09:29

U subotu 21. 10. nastavlja se Atletska rekreativna liga, kad je na programu disciplina Milja koja se trči na atletskoj stazi u Centru Safet Zajko.

 

S ciljem razbijanja monotonije i unapređivanja Atletske rekreativne lige organizatori su odlučili da ovo kolo održe u večernjoj varijanti pod reflektorima sa startom prve grupe u 19.30 sati. Korištenje svlačionica i atletske staze bit će omogućemo od 19 sati.

Sve ostale bitne informacije u vezi s ovim kolom možete pročitati na raspisu.

Šesto kolo Atletske rekreativne lige sa disciplinom 10 km održat će se na Igmanu - Veliko polje 12.11. (nedjelja) sa startom u 10 sati. Ovo kolo je otvorenog tipa, što znači da mogu učestvovati svi trkači rekreativci bez obzira na to da li su članovi Atletske rekreativne lige ili nisu. Više o ovom kolu pročitajte ovdje.

Učlanjenje u Atletsku rekreativnu ligu se može izvršiti tokom čitave sezone, što to prije učinite imate veću priliku da skupite više bodova i tako steknete motiv za još češće i bolje treniranje. Atletska rekreativna liga je mjesto gdje postižeš više. Učlani se i postani bolji!

Budi atleta ba!