open-navfaktor-logo
search
Slavna glumica
Monicca Bellucci novom fotografijom pokazala kako su godine za nju samo broj
Monica Bellucci i u 59. godini slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a sada je brojne fanove širom svijeta počastila golišavom fotografijom.
21.12.2022. u 22:47
get url
text

Iako se tokom karijere nekoliko puta skidala na platnu, niko nije ostao ravnodušan na naslovnicu koju je snimila za njemački časopis Madame, za koju je pozirala u prozirnoj bluzi i bez grudnjaka.

- Najljepša žena na svijetu - složili su se u komentarima mnogi njeni pratitelji, a objava je prikupila i više od stotinu hiljada lajkova.

O svojem izgledu glumica je nedavno progovorila na predstavljanju filma "The Girl in the Fountain", u kojem glumi švedsku glumicu i seks-ikonu Anitu Ekberg, a zbog uloge je postala i plavuša.

- Naravno da mi je izgled pomogao otvoriti mnoga vrata, bila bi laž tvrditi da nije. Bila sam stidna iako sam puno pričala, pa mi je izgled pomogao da ljudi priđu meni. No ljepota traje samo pet minuta i to je to. Morate znati da vam nakon 40. godine nude samo uloge vještica - kazala je za Bellucci Variety.

Monica iza sebe ima dva propala braka. Prvi suprug bio joj je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990, a razvela četiri godine kasnije.

Drugog supruga, glumca Vincenta Cassela upoznala je na snimanju filma "Apartman" 1996. godine. Vjenčali su se 1997. i dobili dvije kćerke, a razveli su se 2013. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.