Nema više tajni: Nova potvrda da će ovako izgledati iPhone 8

Objavljeno: 08.08.17 u 15:24

Nakon mjeseci različitih varijanti, gotovo je sigurno da će iPhone dobiti ekran kao što ga imaju Galaxy S8 ili LG G6, ali uz “odrezani“ dio pri vrhu kako bi se smjestile kamere i senzori.

Kako se približava septembar, sve manje je različitih glasina oko konačnog izgleda novog iPhonea, a gotovo svakog dana stižu potvrde onog što ćemo vidjeti u rukama Tima Cooka za otprilike mjesec dana.

Za najnoviju potvrdu “kriv“ je Evan Blass, kojem je stigla fotografija telefona unutar zaštitnog kućišta kompanije Urban Armor Geara. U skladu sa posljednjim informacijama, fotografija prikazuje ekran koji se proteže oko prostora za zvučnik, kameru i senzore te bi telefon trebao izgledati u stilu najnovijih uređaja iz Samsunga i LG-a.

Za razliku od fotografija, poznati YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) došao je u posjed fizičkog modela novog iPhonea. No, ne radi se o stvarnom uređaju, već o modelu koji je izrađen na temelju svih glasina i informacija koje su procurile iz raznih tvornica. Na ovaj način glasine su dobile fizičku verziju kako bi se lakše usporedila s aktualnim modelima.

 iPhone 8 (encased) pic.twitter.com/9LpARCAML2