Nova serija "Urban Myths": Bizarne priče o slavnima

Objavljeno: 11.01.17 u 20:36

Nova humoristična serija "Urban Myths" će kroz osam epizoda donijeti bizarne priče o slavnima, a Joseph Fiennes će se igrati Michaela Jacksona.

Serija će se ovog mjeseca početi prikazivati u Velikoj Britaniji, a donosi nevjerojatne priče kao što je putovanje nakon 11. septembra na koje su krenuli Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando. Stockard Channing savršeno je odigrala divu Elizabeth Taylor, a Brian Fox velikog Marlona Branda.

Ostale epizode donose legendarne priče o tome kako su Cary Grant i Timothy Leary zajedno probali LSD, Salvador Dali čavrljao sa Aliceom Cooperom, Samuel Beckett koji je u školu vozio lika kojeg znamo kao "Andre the Giant". Zanimljiva će biti i epizoda o tinejdžeru Adolfu Hitleru kojeg nisu primili u umjetničku školu, te Bobu Dylanu koji se družio sa Daveom Stewartom, Muhammadu Aliju koji je spasio čovjeka od samoubistva te pojavljivanje Sex Pistolsa na televiziji ispunjeno psovkama.

Serije se prošle godine našla na meti kritike nakon što je objavljeno kako će Fiennes glumiti afro-američkog Jacksona. Iako se ne vidi u ovoj najavi, u epizodi upravo sa Jacksonom pojavljuje se i nedavno preminula Carrie Fisher.