navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponovo ljubav

Objavljen prvi trailer romantične komedije s novom muzikom Celine Dion

Objavljen je trailer za film "Ponovo ljubav" (Love Again) koji je odmah šarmirao i osvojio publiku.

Objavljeno: 18.02.2023. u 22:58
get url
text
FOTO: CELINE DION/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Glavni lik, Mira, teško podnosi gubitak svog preminulog zaručnika te počinje slati emotivne SMS poruke na njegov broj mobitela. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodijeljen novinaru Robu koji je nedavno prekinuo sa zaručnicom te je potpuno izgubio nadu za pronalazak ljubavi svog života. Ipak, njene poruke počinju ga opčinjavati te se upušta u avanturu i pronalazak neočekivane ljubavne prilike. A pri svemu tome, u tom naumu pomoći će mu jedna, jedina i neponovljiva - Celine Dion, koja glumi samu sebe.

Za dodatno iznenađenje, Celine u filmu neće imati samo filmsku ulogu već će publika imati priliku čuti i njene nove muzičke numere. Što se tiče ostalih, Miru je utjelovila glumica, pjevačica i Miss svijeta 2000. Priyanka Chopra (Baywatch, The Matrix Resurrections) dok je uloga Roba pripala Samu Heughanu (Outlander, A Princess for Christmas). Zanimljivo je istaknuti kako se u traileru pojavljuje i Priyankin suprug Nick Jonas, muzičar i član benda Jonas Brothers.

Reditelj i scenarista filma je Jim Strouse (Grace Is Gone, The Winning Season, People Places Things) dok je glavna ideja filma preuzeta iz novele "Text For You" njemačke autorice Sofie Cramer.