open-navfaktor-logo
search
Ljeto u trendu
Obuća sa platformom vraća glamur u naše živote
Ako pogledamo obuću koja najavljuje najtoplije doba godine možemo zaključiti da je moto ovog ljeta, barem kada je riječ o obući - "Što više, to bolje".
25.05.2022. u 08:23
get url
text

Zahvaljujući ponovnom vraćanju mode ranih dvijehiljaditih i pojavljivanju Y2K stilova, vratile su se i nekada voljene platforme.

Brendovi poput Versacea, Valentina i Naked Wolfea predvode trend na modnim pistama i izvan njih, kao i slavne osobe poput Olivije Rodrigo i Nicole Peltz koja je čak za dan vjenčanja s Brooklynom Beckhamom u aprilu odabrala par Versaceovih debelih, bijelih satenskih platformi.

 

Nakon dvije godine trenirki, tenisica i pidžama, mnoge su spremne, baš kao što kaže Carrie Bradshaw, obuti "big girl shoes".

 

Uz party haljine, kratke suknje, perje i operne rukavice, ludost za platformama samo je još jedan primjer kako nas trendovi pozivaju da ponovo vratimo malo glamura u naš život.

 

Za one koje se nikako ne žele penjati na visoke pete, bez obzira na to što trendovi nalažu, nema brige jer i ove godine moći će uskočiti u super udobne sandale nalik treking ljetnim cipelama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.