Pariske piste donose najnovije jesenje trendove i u šminkanju: Ovako izgleda ombre na usnama

Objavljeno: 03.10.17 u 18:18

Britanska pjevačica vratila se na posao nakon rođenja sina, ali ovog puta nije stala na pozornicu, nego je prošetala modnom pistom i tako najavila novi makeup trend.

Cheryl (34) je već godinama zaštitno lice brenda L'Oréal Paris, pa je stoga i bila neizostavna članica ekipe na njihovoj reviji u Parizu.

Pjevačica je prošetala pistom uz bok nekih od najljepših modela, poput Doutzen Kroes, Winnie Harlow i Irine Shayk, ali i glumica Helen Mirren i Jane Fonda.

Ipak, beauty brend je istaknuo svoju ambasadoricu i njene usne stavio u prvi plan.

Popularni ombre, koji se prije nekoliko sezona nosio na kosi, pa je nakon toga osvojio i odjevne predmete, sada se smjestio na usne i izgleda odlično.

Crvenkasta nijansa na gornjoj, a tamnoljubičasta na donjoj usni privlačile su poglede, a takav tip šminkanja neupitno će naći svoje fanove.

Iako su prošlih godina među najpopularnijima bile boje poput plave, tamnoljubičaste i crne, za one odvažne sada je tu kombinacija koja će ih zamijeniti.

Ipak, i za ruž na usnama u dva tona i dalje vrijedi pravilo koje je vrijedilo i za njih - s obzirom na to da se radi o vrlo upečatljivom makeupu, sa sjenom, rumenilom i tamnim eyelinerom treba nježno.