open-navfaktor-logo
search
Iz predostrožnosti
Pojašnjenje iz Igmana: Policija im sugerisala da ulaznice za meč protiv Sarajeva prodaju u Konjicu
Fudbaleri Igmana iz Konjica u srijedu će na Grbavici ugostiti Sarajevo u revanšu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.
18.04.2022. u 20:22
get url
text

Prvi meč na Koševu završen je pobjedom Bordo tima sa 2:0, pa će gosti sa Koševa biti favoriti i u revanšu, sa velikim šansama da izbore plasman u finale.

Iz Igmana su saopćili da su ulaznice za navijače tima iz Konjica dostupne u ovom gradu, dok će gostima pripasti 1.000 ulaznica, a navijači Sarajeva bit će dijelu sjeverne tribine na kojem su smješteni i kada se igra derbi protiv Željezničara.

VEZANI TEKST - Pred revanš sa Sarajevom: Igman za svoje navijače spremio posebne karte

Kako Faktor nezvanično saznaje postoji mogućnost da ulaznice budu u prodaju i na dan utakmice na stadionu Grbavica.

- Još ne znamo da li ćemo prodavati ulaznice na dan utakmice u Sarajevu. Postoji mogućnost, ali nam je za to potrebna dozvola. Policija nam je sugerisala da ulaznice za istočnu tribinu, na kojoj će biti smješteni naši navijači, prodajemo u Konjicu.

Objasnili su nam da je to iz predsotrožnosti, te da u startu žele spriječiti eventualni međusoboni kontakt navijača Željezničara i Sarajava. Stoga bi nam za prodaju ulaznica ispred stadiona Grbavica bila potrebna dozvola policije - pojašnjeno je za Faktor iz FK Igman.

Utakmica Igman - Sarajevo igra se u srijedu od 14 sati uz direktan TV prijenos na Areni. Meč će suditi Mirza Kazlagić iz Cazina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.