Potpuna propast bivše zvijezde: Zaplakao pred kamerama, boji se da boluje od HIV-a

Objavljeno: 14.09.17 u 11:24

Aaron Carter, mlađi brat Nicka Cartera iz megapopularnog benda Backstreet Boys, u američkom televizijskom showu "The Doctors" napokon je iskreno progovorio o svom narušenom zdravlju.

Problematični 29-godišnji pjevač trenutno ima svega 52 kilograma, a odrasli muškarac njegove visine (183 centimetra) trebao bi imati između 68 i idealnih 86.

- Očajan sam i zbilja trebam pomoć. Jedem, ali i dalje sam bolesno mršav. Najviše od svega se bojim da bi uzrok tome mogao biti virus HIV-a. Ne želim još umrijeti - izjavio je vidno potresen Aaron.

Čak je pristao testirati se pred televizijskim kamerama, a rezultati bi se, prenosi Daily Mail, trebali znati danas.

Samo dan prije Carter je u istom TV showu priznao kako je već godinama ovisan o estetskim operacijama i tabletama protiv bolova, koje, u slučaju da ih ne može dobiti na recept, nabavlja od dilera na ulici.

Muzičaru i glumcu, za kojim su '90-ih vrištale tinejdžerice diljem svijeta, ovo nije prvi put da šokira javnost. Prije samo mjesec na Twitteru je napisao da je biseksualac, a djevojke i dečki privlače ga još od osnovne škole. Nekoliko dana prije toga Carter je prekinuo s djevojkom Madison Parker, koju je upoznao na Instagramu, a u septembru je završio u pritvoru nakon što ga je policija u saveznoj državi Georgiji uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja marihuane.

Podsjetimo, i Aaronov stariji brat, 37-godišnji Nick, svojevremeno je bio ovisan o alkoholu i drogama, a njihova sestra Leslie 2012. umrla je od predoziranja u dobi od samo 25 godina.