navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Karipsko more

Princ William i Kate Middleton odmarali u vili čije sedmično iznajmljivanje košta 57.000 KM

Raskošna vila ima pet spavaćih soba, a tokom boravka u vili sve vrijeme na usluzi su im bili privatni kuhar, batler, čistačica i vrtlar

Objavljeno: 08.08.2019. u 09:03
get url
text

Saint  Vincent i Grenadini su otočna država u Karipskom moru, a smještena su u južnom dijelu Malih Antila u Srednjoj Americi. Upravo su tamo ovog ljeta princ William i Kate Middleton sa svoje troje djece prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte, odlučili provesti odmor.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea iznajmili su luksuznu vilu s bazenom, čija cijena najma za sedam dana košta nešto više od 57.000 KM.

{$galerijaFotografija}

Kate i William tamo su proslavili i šesti rođendan svog najstarijeg sina Georgea, te su se zajedno sa svojim mališanima opustili od službenih dužnosti i kamera koje ih prate u stopu.

Raskošna vila ima pet spavaćih soba, a tokom boravka u vili sve vrijeme na usluzi su im bili privatni kuhar, batler, čistačica i vrtlar. Na odmoru na udaljenoj destinaciji, koja je godinama unazad omiljeno odredište Kate Middleton, pridružili su im se i njeni roditelji Mike i Carole.

Vila je izgrađena 2016. godine, a njen vlasnik je Andrew Dunn, dugogodišnji prijatelj princa Williama.

odmor17.jpeg
1 od 12
left-arrowright-arrow