Sarajevski kiseljak i Warner Bros. potpisali ugovor o saradnji

objavljeno: 07.06.2018. u 10:12

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o saradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division. 

Početak saradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Brosa. Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od studija prepoznata za regionalnog partnera.

Direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka Davor Čičić ovom je prilikom izjavio: "Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Productsom, jednim od najstarijih i najvećih holivudskih studija, potpisali ugovor i ostvarili saradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitet našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu saradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije."

U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ovih dviju kompanija, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League.