navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponovo iznenadila fanove

Slavna glumica našalila se na vlastiti račun: U 63-oj ponovila kultnu scenu iz "Sirovih strasti"

Sharon Stone, 63-godišnjoj holivudskoj zvijezdi ponovo je pošlo za rukom iznenaditi svoje brojne pratitelje na Instagramu, ovoga puta referirajući se na kultnu scenu iz filma "Sirove strasti" koji joj je donio svjetsku slavu.

Objavljeno: 29.06.2021. u 20:06
get url
text

U kultnom trileru, nastalom pod rediteljskom palicom Paula Verhoevena, Stone je nastupila u jednoj od najpamtljivijih filmskih scena svih vremena, a koja je vjerno dočarana na njenoj majici u kojoj je pozirala za posljednju objavu na Instagramu.

- Bila tamo, odradila to i sad imam majicu - napisala je glumica u opisu fotografije kojom je pokušala rekreirati kultnu scenu filma, zamijenivši cigaretu olovkom u ruci.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

U razgovoru za Vanity Fair, Stone je prije nekoliko mjeseci otkrila nepoznate detalje o filmu "Sirove strasti" koji ju je vinuo u zvijezde..

Prema njenim riječima, glumac Michael Douglas na osnovu njega zaradio je 14 miliona dolara uz postotak od zarade filma na kinoblagajnama.

S druge strane, ona je zaradila iznos nedovoljan ni za kupnju svečane haljine za odlazak na Oscare.

Stone nije otkrila koliko je plaćena za "Sirove strasti," ali raniji izvještaji spominjali su cifru od 500.000 dolara.

Riječ je zasigurno o beznačajnoj svoti u poređenju sa 14 miliona dolara koliko je dobio Michael Douglas, kojem pripada i određeni postotak od zarade na blagajnama, počevši od prvog dana objavljivanja filma.

Isto tako, Stone je ispričala kako je ošamarila reditelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njeno golo tijelo u kultnoj filmskoj sceni.

Prema njenim riječima, Verhoeven ju je uvjeravao kako se ništa neće vidjeti na ekranu, pa je na kraju pristala na to da scena ostane u filmu.