Šokantne slike sina jednog od najpoznatijih agenata 007

Objavljeno: 07.09.17 u 09:17

Otac mu je holivudski velikan, 64-godišnji irsko-američki glumac Pierce Brosnan, jedan od najpopularnijih James Bondova ikada, ali 20-godišnji Dylan Brosnan nije krenuo tatinim stopama - umjesto u svijetu filma, završio je u manekenskim vodama.

Dylan Brosnan nosio je revije za prestižne brendove Burberry i Yves Saint Laurent, a kada nije na modnim pistama, 193 centimetara visoki Dylan pjeva i svira gitaru u rock bendu "Raspberry Blonde".

Osim na poslovnom planu, mlađem Brosnanu ruže cvjetaju i u ljubavi. U dugogodišnjoj je vezi s talentiranom slikaricom Avery Wheless. No, nakon što su američki mediji objavili fotografije para u romantičnoj šetnji Malibuom, javnost ne prestaje komentirati njihovu šokantnu mršavost.

I Dylan i njegova djevojka izgledaju kao da su na rubu anoreksije, a mnogi su zaključili kako čak i nerazvijene osnovnoškolke izgledaju bolje i zdravije od sablasno koščate Avery.

Francuske modne kuće Kering i LVMH odlučile su više ne zapošljavati vrlo mršave manekenke kao odgovor na kritike da modna industrija potiče poremećaje prehrane. Francuska je zakonom iz 2015. zabranila ekstremno mršave modele propisujući kako svi trebaju imati odgovarajuće ljekarske potvrde o zdravlju u skladu s dobi i težinom.

Prijedlog da zakon uključi najmanji indeks tjelesne mase odbačen je pod pritiskom modne industrije. Kering i LVMH objavili su da će njihov statut učiniti iskorak u odnosu na francusko zakonodavstvo. Sve njihove modne marke obavezale su se na zabrane manekenki koje imaju konfekcijski broj manji od francuskog 34 za žene i 44 za muškarce.

- Nadamo se da ćemo potaknuti čitavu industriju da nas slijedi mijenjajući tako radne uvjete za manekenke - rekao je prvi čovjek Keringa Francois-Henri Pinault.