Supruga nogometaša nagađanja potvrdila na Twitteru: Trudna sam, stiže četvrto dijete

Objavljeno: 18.08.17 u 21:38

Supruga engleskog nogometaša Waynea Rooneyja, Coleen, potvrdila je na svom profilu na Twitteru kako će se njihova porodica uskoro proširiti za još jednog člana.

- Jako sam sretna. Nikada nisam opovrgavala vijesti o trudnoći, ali sam je pokušala zaštititi. Sada je sve sigurno i provjereno... Beba broj četiri je na putu - stoji u objavi poznate 31-godišnjakinje koja je prije nekoliko dana šokirala izjavama o svom suprugu.

Javnosti je otkrila kako izgleda život supruge nogometaša i požalila se da nije uvijek med i mlijeko.

Coleen otkriva da nije lako živjeti sa neposlušnim Wayneom, na kojeg se, kako kaže, nikada ne može osloniti, priznavši da život žene nogometaša i nije tako bajkovit kako svi misle.

Coleen i Wayne Rooney započeli su svoju ljubavnu romansu još prije dugih 15 godina, a ozakonili su je 2008. Imaju tri sina, sedmogodišnjeg Kaia, četverogodišnjeg Klaya te Kita, koji je nedavno proslavio prvi rođendan.

Glasine o njenoj trudnoći počele su nakon zajedničkog ljetovanja u Portugalu, u kojem se plažom prošetala u kupaćem kostimu, kada nikome nije promaknuo njen zaokruženi trbuščić.

Vjerujemo kako se bivši kapetan engleske reprezentacije veoma raduje prinovi te kako nakon tri sinčića silno priželjkuje djevojčicu.

Iako joj do sada možda nije bila potrebna, ne sumnjamo da će Coleen uskoro morati unajmiti dadilju ili kućnu pomoćnicu zbog svih obveza koje zahtijeva ova velika porodica, posebno kada joj, kako sama kaže, Wayne nimalo ne pomaže.

- On uopće ne pomaže oko kućanskih poslova. Nikada ne iznosi smeće iz kuće, sve ostavlja prljavo iza sebe. Jednostavno se nikada ne mogu osloniti na njega - otkrila je u svom posljednjem razgovoru s britanskim medijima.