open-navfaktor-logo
search
Glumac se našalio
Tarik Filipović šokirao novim izgledom, fanovi ga pitali je li išao na tretman filerima
Nikome ovog 1. aprila nije bilo do sale, ali Traik Filipović, lumac, reditelj, scenarist i voditelj, ipak je odlučio nasaliti se malo.
02.04.2021. u 19:15
get url
text

Gotovo nikad se ne služi alatima za "popravljanje", a sada se poigrao filterom naziva "Pillov Face". Rezultat je urnebesno smiješan.

Njegova objava na Instagram storiyu posebno je iznenadila fanove.

 

Tarik je "okinuo" selfi i poslužio se popularnim filterom koji pokazuje kako bi izgledalo kada bi se pretjeralo s botoksom, filerima, a koji mu je lice pomalo izobličio.

- Dragi moji, jednim bezazlenim filterom (ne filerom) htio sam vas zabaviti, a neke i jesam. Vas 99 posto prepoznalo je Ciganovićevog dvojnika, kopiju, brata blizanca, a to nije fer. Neven Ciganović je samo jedan, ali... - našalio se popularni voditelj i glumac pominjući hrvatskog stilistu.

Nadovezao se i napisao kako ga je začudio broj ljudi koji su mu se javili jer su pomislili kako se zaista podvrgnuo tretmanu filerima.

- Koliko savjeta, zgražavanja. Šta učini sa sobom… da je Orson Welles živ, pitao bih spava li mirno, a ovako - Rat svjetova 2. dio - fileri napadaju - poručio je Tarik Filipović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.