open-navfaktor-logo
search
Uhvaćeni u prevari
Tjelohranitelj otkrio kako je Mike Tyson "uspavao" poznatog američkog glumca
U svojoj je knjizi "The Inner Ring" Rudy Gonzalez, nekadašnji tjelohranitelj Mikea Tysona, opisao je situaciju u kojoj je legendarni bokser otkrio da ga djevojka vara s poznatim američkim glumcem.
28.11.2020. u 13:51
get url
text

Gonzalez je prvi saznao da bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji djevojka vara s Wesleyjem Snipesom, pa ju je jedne večeri po nalogu Tysona odlučio pratiti.

- Mike mi je jedne večeri poručio da mu pratim djevojku nakon što je ona izašla iz njegovog stana. Uzeo sam njegov Lamborghini Diablo i krenuo je pratiti. Parkirala se ispred jednog restorana, a onda odmah ušla u crni Lexus - napisao je Gonzalez u svojoj knjizi.

Bokser je to odmah saznao, pa s drugim tjelohraniteljem Anthonyjem Pittsom odlučio posjetiti djevojku i poznatog glumca.

- Čim ga je djevojka vidjela, pobjegla je iz krila Wesleyja Snipesa, a glumac je samo govorio "Ne Mike, možemo ovo riješiti, ne želim probleme".

Ipak, Tyson je pozvao poznatog glumca na razgovor u toalet.

- Ušao sam u taj klub, vidio drugog tjelohranitelja kako blokira ulaz u toalet. Čula se velika buka, pa je Mike izašao sam. Otvorio sam vrata, vidio Snipesa kako sjedi naslonjen na zid, bio je u nesvijesti - piše u knjizi Rudyja Gonzaleza.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.