Trenerica Jennifer Aniston otkrila vježbu zahvaljujući kojoj glumica ima perfektnu liniju

Objavljeno: 06.10.17 u 12:39

Slavna joga instruktorica Mandy Ingber, čija je klijentica i glumica Jennifer Aniston, otkrila je kojim to vježbama Jennifer održava svoju liniju.

Jennifer Aniston redovno prakticira yogu
Jennifer Aniston redovno prakticira yogu

Samo jedan potez joge dovoljan je, kažu to i Jen i Mandy, da vam cijeli svijet zavidi na vašim trbušnjacima.

Nisu poenta samo trbušni mišići. Važno je da vježbom dosegnete maksimalnu snagu, unutrašnju i snagu mišića cijelog tijela. A baš to jamči ova vježba.

Vježbu počnite u pozi tronogog psa, s tijelom prema dolje, a jednom nogom visoko podignutom iznad tijela. Potom težinu tijela prebacite naprijed, a nogu povučete prema tijelu, odnosno privučete koljeno prema glavi i čelu pa je opet vratite na početni položaj visoko iza i iznad tijela. Zatim se pripremite za ponovno prebacivanje težine tijela naprijed, s nogom koju ovaj put ne privlačite prema glavi, nego u stranu, tako da vam se koljeno zadrži uz triceps. I onda opet nogu postavite na početni položaj da bi se spustili u zadnju, treću poziciju koja će čini jednu seriju. Taj posljednji potez učinit ćete tako da opet prebacite težinu tijela prema naprijed, a nogu podvučete ispod tijela, tako da koljeno, primjerice desne noge, prislonite na lakat lijeve ruke, prenosi Index.hr.

Napravite po tri serije svakom nogom i osjetit ćete ne samo zatezanje u području trbuha nego i mišića gotovo cijelog tijela, od ramena do stražnjice i listova.