navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati glumac

U tajnosti se oženio jedan od najvećih holivudskih zavodnika

Holivudski glumac Josh Hartnett oženio se nakon deset godina veze sa Tamsin Egerton.

Objavljeno: 08.03.2022. u 09:46
get url
text

Prema pisanju "The Suna", par se vjenčao 5. novembra u Londonu, u vijećnici četvrti Marylebone, u koju stane samo 12 osoba. Vjenčanje je britanskom tabloidu potvrdio izvor blizak paru.

- Zaljubljeni su kao prvog dana, a željeli su i službenu potvrdu svega, no u tajnosti, u prisustvu samo najbliže porodice i prijatelja - rekao je izvor.

Hartnett i njegova deset godina mlađa partnerica od početka drže svoju vezu dalje od očiju javnosti. Navodno su se upoznali na setu filma "Ljubavnici" 2010. godine, no ljubav je planula tek dvije godine kasnije kad su snimali film "Singularity". Prvo dijete su dobili 2015. godine, drugo dvije godine kasnije, dok se za treće ne zna kada je rođeno. Također, imena djece nisu poznata javnosti.

- Ono na šta sam najponosniji u životu je da imam troje djece i što imam divan odnos sa svojom partnericom. Porodični život mi je divan, a ja i dalje stižem raditi i, što sam stariji, dobijam sve zanimljivije uloge - rekao je Hartnett prošle sedmice za magazin "Mr Porter", u jednom od rijetkih svojih intervjua.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamsin Egerton (@tamsinegertonofficial)