open-navfaktor-logo
search
Vesela porodica
Unuka legendarnog Dine Dvornika: Fotografija malene Balie Dee u blatu najslađe je što ćete danas vidjeti
U domu Elle Dvornik (30), kćerke legendarnog muzičara Dine Dvornika, i njenog supruga Charlesa Pearcea nikada nije dosadno, a čini se i kada je porodica vani.
12.01.2021. u 19:01
get url
text

Fotografija njihove starije kćere Balie Dee, nakon što je upala u blato, svjedoči da bi, u slučaju da se ponovo odluče snimati reality show o svojoj porodici - zasigurno bio veoma gledan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce)

 

- Prošla godina bila je toliko loša da sam se od oktobra klonio društvenih mreža. Postoji, naime, jedna stara izreka - ako nemaš ništa dobro za reći, nemoj reći baš ništa! Ova fotografija je suma sumarum protekle godine. Balie, hvala ti! U svakom slučaju, 2021. hura, hura, hura! Nadajmo se da će svima donijeti puno sreće, uspjeha i radosti - napisao je Charles Pearce (44) pokraj fotografije svoje kćerke nakon što je zaplivala u lokvi blata.

Neodoljiva trogodišnjakinja nasmijala je sve pratitelje na Instagramu i u samo nekoliko sati prikupila 12.500 lajkova, a mnogi su u komentarima napisali kako izgleda kao vrlo sretno dijete.

Marketinški stručnjak, koji je u braku s poznatom influensericom, ne krije koliko mu godi porodični život čije pikanterije i sam nerijetko dijeli na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce)

Otkako im je prije nepunu godinu stigla i druga kćerka, Lumi Wren, ne kriju kako im se život u potpunosti promijenio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.