Ususret jedinstvenom događaju: Snimljena kampanja za osmi Sajam vjenčanja

objavljeno: 19.02.2018. u 13:39

Već osmu godinu zaredom Sajam vjenčanja u Međugorju nezaobilazno je događanje za sve mladence koji su u pripremi, ali i za sve one koji se bave organizacijom tog posebnog dana.

Sajam vjenčanja je mjesto gdje se postavljaju novi trendovi, pa su organizatori ove godine, prateći trendove, za zaštitno lice izabrali pravu influensericu, modnu blogericu Luciju Kontić, poznatiju kao #gingerellica.

Lucija na svom Instagram profile, na kojem ima blizu 60.000 folowera i na Facebook pageu spaja nespojivo, znanost i modu, ali čini to vrlo dobro.

Njen romantični, chic stil prepoznali su mnogi, a nas je očarao na prvu. Vatreno crvena kosa, sanjive oči i neopisivi šarm ponajbolje opisuju ovu prekrasnu djevojku.

Kako to poznate blogerice i čine, Luce se na snimanje osvrnula dirljivom posvetom i na svom Instragramu.

Snimanje je održano u Ljubuškom na nekoliko vrlo zanimljivih i atraktivnih lokacija, koje je ekipa obilazila cijeli dan.

Za Lucijinu frizuru pobrinuli su se stručnjaci iz Vip salona, tretirajći njenu crvenu kosu vrhunskim proizvodima, nakon čega su je oblikovali u lepršave lokne.

Makeup artistica Zdenka Ostojić, Luciji je odabrala makeup sa crvenim ružom, a cijelokupan stajling upotpunjen je prekrasnom vjenčanicom sa kaišem u struku, najnovijeg modela iz salona LaPerla u kojem je Lucija utjelovila modernu, ali prije svega romantičnu mladenku.

Fotograf Saša Tomić snimio je preko 600 fotografija, posebnih, magičnih, romatičnih od kojih je zaista bilo jako teško izabrati onu najljepšu.

Možete pogledati nekoliko fotografija sa snimanja i barem djelomično osjetiti djelić ugođaj sa seta.

Sve novosti vezane uz Sajam vjenčanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/sajamvjencanjabih/