open-navfaktor-logo
search
Traže nekretninu
Victoria i David Beckham najstarijem sinu i snahi za vjenčanje poklanjaju kuću u Londonu
Prema pisanju svjetskih medija, Victoria i David Beckham traže kuću u Londonu koju će za vjenčanje pokloniti svom najstarijem 21-godišnjem sinu Brooklynu i njegovoj 25-godišnjoj zaručnici Nicoli Peltz.
14.07.2020. u 16:42
get url
text

Par koji je u vezi ni punih godinu objavio je proteklog vikenda zaruke, a vjenčanje bi navodno trebalo biti održano idućeg ljeta i to po jedno sa svake strane Atlantika, kako bi zadovoljili i mladine i mladoženjine želje.

- Iako su većinu vremena proveli u Americi, Brooklyn želi da im baza ipak bude London. Victoria i David ponudili su se da im kupe kuću, koja će biti njihov vjenčani dar. Veoma su darežljivi i kao i svi drugi ponosni roditelji jednostavno im žele pomoći koliko mogu. Brooklyn već razgleda nekretnine u istočnom Londonu - otkrio je izvor blizak porodici Beckham.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day I love you baby xx

A post shared by (@brooklynbeckham) on

Brooklyn i Nicola svoje vjenčanje navodno su već počeli planirati, a budući da će se održati na dvije lokacije, u Velikoj Britaniji i na Floridi, početni im je budžet četiri miliona funti.

Vjenčanje bi trebao platiti otac buduće mladenke, 78-godišnji milijarder Nelson Peltz, a u finansijama žele učestvovati i Brooklynovi roditelji.

Zanimljivo je kako je na fotografiji sa zaruka Nicola Peltz u haljini svoje buduće svekrve, a šuška se kako bi Victoria Beckham svojoj snahi trebala dizajnirati i vjenčanicu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.