Zvezde Granda: Lukas nakon Karleušinih optužbi odlučio ići na liječenje

Objavljeno: 03.11.17 u 13:48

Peta kvalifikacijska noć u Zvezdama Granda bit će jedna u nizu neizvjesnih, ali ono što je izvjesno jeste dobra zabava subotom u 20 sati na OBN-u.

 

Deset će kandidata naći svoje mjesto u narednom krugu takmičenja, ali nova pjevačka večer svakako neće proći bez skandala. Na početku će se polemika povesti oko kriterija, jer Aca Lukas misli kako Viki Miljković nema kriterija i pogrešno raspoređuje svoje glasove.

Marija Šerifović ovoga puta ima zamjerku na to što Jelena Karleuša svakog plavokosog frajera naziva "top frajerom" što u drugi plan stavlja pjevanje. Situaciju je jedva dočekao Aca Lukas kako bi Jeleni rekao da ima bar 356 frajera u top 5, aludirajući na to da ni ona nema kriterij, bar kada su muškarci u pitanju. Sve je to izgovorio povišenim tonom.

Ni Jelena mu nije kasnije ostala dužna jer je tražila pojašnjenje zašto se svake subote "izderava" na nju i ostatak žirija. Kazala je kako to gleda i njen muž, te da bi svašta mogao pomisliti. Kao svoje opravdanje Lukas je naveo da treba ići u određenu ustanovu i o tome ispričao vic sjedeći obrnuto od standardne pozicije. Svi su gledali u njega razrogačenih očiju dok je ima svojih par minuta inspiracije.

Voditelji programa su simpatični Voja Nedeljković i neodoljiva Sanja Kužet.