open-navfaktor-logo
search
Praznici
Administracija danas sebi skratila radno vrijeme, pa će odmoriti tri dana, izuzetak Hadžići i Vogošća
Tradicionalno, općinske i gradske administracije bez obzira na neradne dane za novogodišnje praznike, 31. decembra skraćuju radno vrijeme, a da o tome građane i ne obavijeste.
31.12.2020. u 11:41
get url
text
Vogošća, šalter sala
Vogošća, šalter sala

VEZANI TEKST - Općina Centar: Malo im tri neradna dana pa danas rade samo do 12 sati

Prozvali smo nekoliko općina i gradova u Federaciji BiH da provjerimo da li se drže tradicije u skraćivanju radnog vremena 31. decembra i iznenadili se jer su nam u općinama Hadžići i Vogošća kazali da rade do 16 sati, kao i svakog radnog dana u sedmici.

Ako imate baš nešto hitno obaviti, da znate da općinska administracija u Novom Sarajevu radi danas do 12 sati, a uobičajeno radno vrijeme je do 17.30 sati. U sarajevskoj Općini Stari Grad radno vrijeme su skratili do 14 sati.

Gradska uprava Zenice, odnosno administracija, skratila je radno vrijeme do 14 sati. Radno vrijeme administracije u Bihaću je do 15.30 sati radnim danom, a danas rade do 12 sati. Isto radno vrijeme kao u Bihaću je i u gradskoj administraciji u Tuzli, a danas rade do 14 sati. U 14 sati, dva sata ranije, posao napušta i administracija u Goraždu.

Sutra, 1. januara, administracija svakako neće raditi jer je u pitanju praznik. Uz to je vikend koji je za administraciju uvijek neradni, pa požurite ako imate nedložna posla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.