open-navfaktor-logo
search
Nastavak tradicije
Dodjela novinarske nagrade "Nino Ćatić" u Memorijalnom centru Srebrenica Potočari
Konkurs za dodjelu novinarske nagrade Nino Ćatić u pet kategorija čija je tema "Međunarodni dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici - nova šansa za katarzu i civilizacijsko postignuće!" bit će objavljen sutra.
AUTOR: Fena
09.06.2024. u 15:55
get url
text
Memorijalni centar Potočari
Memorijalni centar Potočari
Peta dodjela novinarske nagrade "Nino Ćatić" bit će održana sutra u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari, u sklopu godišnjice obilježavanja genocida u Srebrenici.
Tim povodom, sutra će biti održana pres-konferenciju u 11 sati u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari, na kojoj će se obratiti Emina Hodžić (Sarajevo), Dino Durmić (Tuzla), inicijatori ideje o dodjeli novinarske nagrade Nino Ćatić i član Organizacionog odbora Adem Mehmedović (Srebrenica).
Nakon pres konferencije bit će objavljen i ovogodišnji konkurs za dodjelu novinarske nagrade Nino Ćatić u pet kategorija čija je tema "Međunarodni dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici - nova šansa za katarzu i civilizacijsko postignuće!".
Pres-konferenciji će prethoditi polaganje cvijeća i odavanje počasti žrtvama genocida u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari u 10.30 sati, najavljeno je iz Udruženje "Biti novinar" Tuzla.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.