open-navfaktor-logo
search
Održana tribina
Duraković i Tabaković u Cazinu: Ogrešević i A-SDA prodali Srebenicu za Cazin
U organizaciji Gradskog organizacije Stranke demokratske akcije Cazin, večeras je u Cazinu upriličena tribina na kojoj su gostovali Srebreničani Ćamil Duraković i Alija Tabaković.
05.11.2020. u 23:11
get url
text

Povod njihove posjete su skandalozna dešavanja u Srebrenici oko glasačkih odbora koji su prodani članovima SNSD-a u zamjenu za glasačke odbore u Krajini.

Kako je saopćeno iz GOSDA Cazin, Duraković je izrazio želju da mahsuz dođe u Cazin kako bi gradonačelniku Nerminu Ogreševiću u njegovoj kući poručio da je to što je njegova stranka uradila u Srebenici, zarad političkog šićara i ostanka na vlasti naredne četiri godine, izdajnički potez.

On je pozvao sve koji razmišljaju svojom glavom da ne podržavaju zlo koje sa sobom nosi Mladen Grujičić, načelnik Srebrenice.

- Stranka demokratske akcije Cazin daje punu podršku gospodinu Ćamilu Durakoviću i stoji iza svake njegove riječi koju je izrekao na večerašnjoj tribini. Osuđujemo skandalozni potez A-SDA stranke koja treba da se stidi onog što je uradila u Srebenici pred same lokalne izbore, gurnuvši pobjedu u ruke deklarisanom simpatizeru četničkog pokreta i njihovih zlodjela počinjenih u Srebenici! Poručujemo građanima Cazina da je vrijeme za promjene i da trebaju kazniti izdaju Nermina Ogreševića i njegovu stranku za ono što su uradili u Srebrenici, na taj način pokazujući da im ništa sveto nije osim ličnih interesa i ciljeva - navodi se u saopćenju cazinske SDA.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.