open-navfaktor-logo
search
Bihaćki komandant
Hamdija Abdić Tigar: Sej Ramić je omogućio Fikretovom komandantu da uđe u Bihać
U Bihaću je večeras održan protest građana putem na kojem su od nadležnih organa tražili da riješe problem migranata, nakon čega se na Facebooku oglasio pukovnik Armije RBiH Hamdija Abdić Tigar, komandant proslavljene 502. viteške brigade iz sastava Petog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine.
29.08.2020. u 21:38
get url
text

- Nakon 25 godina veliki vođa Sej Ramić omogućio je u miru Fikretovom komandantu, koji nije mogao od 1993 – 1995. godine da uđe u Bihać i predstavio ga kao našeg velikog heroja. Znao sam da u Bihaću ima simpatizera i onih koji su tokom rata radili za Fikreta Abdića i tzv. APZB, ali da ih još ima u Bihaću to nisam mogao pretpostaviti. Večerašnja najava Fikretovog komadanta Karajić Seada zvanog Bajkin i omogućavanje da se obrati u centru Bihaća je udar na sve patriote i porodice naših šehida. Ovaj skup se pretvorio u veliku promociju autonomije u centru Bihaća u režiji Seja Ramića, inače poznatog rasiste –  napisao je Abdić.

Podsjetimo, Sej Ramić je vijećnik koji je iznosio razne teorije zavjere i laži o koronavirusu, pa je između ostalog, bio i tema pisanja Istinomjera koji je njegove tvrdnje često ocjenjivao kao notorne laži.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.