open-navfaktor-logo
search
Prepucavanja
Isak odgovorio Zahiragiću: Počni i ti trenirati, ja sam "dedo" šestero unučadi, a vidi tebe s 32
Nakon što je na današnjoj sjednici Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine delegat Haris Zahiragić "isprozivao" federalnog ministra unutrašnjih poslova Ramu Isaka, vrlo brzo stigao je i odgovor. 
31.07.2023. u 21:31
get url
text

VEZANI TEKST - Zahiragić: Planirate li nabaviti novi moderan helikopter našem ministru Rami Isaku?

Zahiragić je danas, naime, izrazio "opravdanu zabrinutost" za stanje u kojem se nalazi helikopter u kojem se ministar "često vozi sa svojom porodicom", te pitao da li se eventualno planira nabavka novog, a "kako Federacije BiH u određenim trenucima ne bi ostala, ne daj Bože, bez vrlo značajne karike u sigurnosnom sistemu Federacije BiH".

Zahiragić se u jednom trenutku osvrnuo i na fotografije sa odmora koje ministar objavljuje na društvenim mrežama, preporučivši mu pritom da "da malo više radi noge, a ne samo gluteus, na taj način će ta slika biti više ubjedljiva".

Isak je u reagiranju na Facebooku naveo da " samo osobama intelektualnih kapaciteta Harisa Zahiragića može biti 'čudno' i 'sporno' što federalni ministar unutrašnjih poslova koristi teretanu".

- S obzirom na to da sam certificirani instruktor borenja koji posjeduje međunarodne diplome u toj oblasti i crni pojas, spreman sam izdvojiti svoje vrijeme i naučiti Harisa Zahiragića borilačkim vještinama. Možda mu se neće dopasti što u ovoj vrsti vježbi nije dozvoljena upotreba čakije, ali tu mu ne mogu pomoći - napisao je Isak.

Dodao je da je "vidno zabrinut za njegovo zdravlje", te da "poziva Zahiragića da obavezno započne s korištenjem teretane i kardio treninzima umjesto što se čudi ljudima koji treniraju".

- Proces skidanja viška kilograma, posebno ako je riječ o višku od 30 ili više kilograma, je mukotrpan i zahtjevan proces, ali isplativ.
Brže ćeš se Harise kretati, regulisat ćeš holesterol koji ti je sigurno povišen s obzirom na tvoju preveliku kilažu, manje ćeš se znojiti i bit ćeš lijep samom sebi kada se pogledaš u ogledalo, a možda i okolini - napisao je Isak, te dodao kako će Zahiragić "u toku treninga izbaciti negativnu energiju i frustracije uzrokovane ličnim i političkim nezadovoljstvom".

- I još nešto Harise, ja sam "dedo" koji ima šestero unučadi. A pogledaj sebe s 32 godine - napisao je Isak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.